Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2020 00:00 - Опитват ли ЛГБТ+ да приеме педофилията като сексуална ориентация? Да, глобалистите опитват.
Автор: michdam Категория: Политика   
Прочетен: 311 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.11.2020 00:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Здравейте. В тази публикация ще ви обясня как се прокарва педофилията като сексуална ориентация. Преди да започнете да четете тази публикация, моля кликнете на този линк, за да видите предишната ми публикация относно ЛГБТ, феминизма, еко-движението, либерализма, депопулацията и сексуалноно образование и как то е свързано с нормализирането на педофилията - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/20/liberalizym-lgbt-pedofiliia-i-depopulaciia.1736059

Сега да се върнем към темата. 

Опитват ли глобалистите да вкарат педофилията в ЛГБТ движението, и да я превърнат в сексуална ориентация? Отговорът е - да. Просто защото си мислите, че педофилията е болест, не означава, че няма да е превърнат в сексуална ориентация, както направиха с другите болести, които превърнаха в разрични видове сексуална ориентация. Към момента имаме над 122 различни пола, а сексуалната ориентация започва да се приема като нещо което няма граници. 
Глобалистки структури като СЗО, ООН, ЮНЕСКО и УНИЦЕФ, както и милиони НПО-та, пропагандират сексуалното образование, и опитват да го внедрят във възможно най-много училища. Сексуалното образование засяга всички деца, дори и тези на НУЛА ,0, годишна възраст. Имат и програми за деза от 0 до 4 годишна възраст. Целта е децата да бъдат сексуализирани от най-ранна детска възраст. На малки деца им се показват порнографски съдържания, като се опитва да се възбуди тяхната сексуалност. Когато тръгнаха ЛГБТ движението и феминизма, с тях тръгна и про-педофилското движение - защото всички тези движения бяха създадени от едни и същи хора - глобалистите. 

До 1998г. про-педофилските движения бяха заедно с ЛГБТ движенията. След 1998г. тези про-педофилски организации се разпаднаха, а членовете им влязоха в различни НПО-та и правителства по света.   

Към днешна дата, педофилията бива нормализирана по трудно забележим начин. Вие знаете ли какво учат децата, които биват обучаване па програмите за сексуално образование на ООН и СЗО? Ами, става въпрос за сексуална радикализация. На децата им се обяснява, че те сами трябва да избират сексуалната си ориентация, да се противопоставят срещу своите родители, защото родителите са лоши и подтискат децата. На децата също така им се показват и порнографски съдържания. Обяснява им се, че секса с възрастни е съвсем нормално нещо. Биват обучавани как да мастурбират. Обяснява им се, че не само секса с възрастни е нормално нещо, но и секса деца с деца също е нормално нещо. Тук говорим за деца от 0 до 10-11 годишна възраст.

Опитва се и отделяне на децата от семейството. Обяснява се на децата, че не са длъжни да обясняват на родителите си какво се случва с тях. НПО-та тайно дават хормони за смяна на пола, противозачатъчни хапчета - а в някои държави, на палавите и енергични момченца им се дават женски хормони, за да станат по-пасивни. Всичко това се извършва тайно от родителите - всичката подмяна на ценности, рушене на социални структури, стерилизация и депопулация. 

Освен чрез сексуално образование, водещо до сексуална радикализация, нормализирането на педофилията става и по други начини. Сега ще ви ги обясня. 
Има нов джендър, който се нарича кловър-джендър, а хората, които се определят с този джендър, се наричат транс-възрастови. Ако потърсите информация в интернет, ще видите, че това е обявено за фалшива новина. Обаче не е фалшива новина, защото има случаи на хора, които се занимават със съдебни битки да им бъде позволено да бъдат транс-възрастови. Транс-възрастов човек е човек, който може да е на 45-50 години, или колкото е там, но да се само-идентифицира като 5-10-15 годишно дете. Транс-възрастов човек е човек, чиято социална възраст не съвпада с биологичната му, календарната му възраст. Нещо подобно като при хората, които се определят като транс-джендъри, тъй като социалния им пол не съвпада с биологичния им пол. По този начин възрастни, които се определят като деца ще получат достъп до деца, защото нали самите те са деца.

Има явление, наречено драг куин. Драг куин са ВЪЗРАСТНИ мъже, които се обличат в секси женски дрехи и влизат по училищата и детските градини, да забавляват децата. Забавляват ги като им разказват секс истории. Тези драг куински възрасти мъже - една голяма част от тях са доказани, осъдени педофили... а другата част не е доказано че са педофини, не защото не са, а защото не са хванати в действие. 
Към университета Джон Хопкинс е свързана неправителствена организация, наречена B4U-ACT - чиято официално обявена мисия е да подпомага психологически педофилите и тяхното приемане в обществото. Тя се занимава с ДЕ-стигматизиране на педофилията. Педофилия е стигматизираща дума, затова B4U-ACT използват друга дума - вместо "педофил", те казват "човек привлечен към деца". 

"Сменят езика и терминологията - вече не говорят за педофилия, а за „хора със сексуално влечение към деца“, обозначавани с английската абревиатура MAP (minor-attracted person), и за „педосексуална ориентация“, внушавайки, че тя е нещо равнозначно на хетеро- и хомосексуалната. Веднъж приравнена на сексуална ориентация, педофилията би попаднала под закрилата на анти-дискриминационното законодателство, а оттам до пълната u легализация пътят е кратък. В тази посока през последните години започнаха все по-системно да се появяват статии, застъпнически групи и публични акции."  

Също така, глобалистите налагат сексуалното образование и като инструмент за съкращаване на населението. На децата им се пропагандира смяната на пола като решение на всеки проблем, те се подлъгват и биват стерилиризани чрез хормони, а на по-късен етап и чрез отстраняване на половите органи.

Сега ще кажа още няколко думи за педофилията и сексуалното образование.

Сексуалното образование е създадено от педофили, чиято цел е да нормализират педофилията. Когато движенията феминизим, ЛГБТ, и ЕКО-движенията бяха създадени от Рокфелер и Ротсшилд, тогава, те също така стартираха движения и за нормализиране на педофилията. Това означава, че твърденията че педофилията нямала общо с либералната идеология, са смешни. Педофилското лоби и създадето от същите тези, които създадоха феминизма, ЛГБТ движението и феминисткото движение. Рокфелер финансира ексепиремнтите на един учен-биолог, който също беше и педофил. Експеримента беше следния - бяха събрани две групи деца. Едната груба бяха на възраст от 5 МЕСЕЦА до 10 години. Втората група бяха от 11 години до 14 години. Първата група, тези от 5 МЕСЕЦА до 10 години, им бяха търкани половите органи - а при втората група, тези от 11 години до 14 години, имаше и проникване на пениса на Алфред Кинси - ученият, биолог педофил... Целта на експеримента беше да се разбере дали децата и бебетата могат да достигнат до оргазъм, и дали са сексуални. Никое дете не достигна до оргазъм, те бяха само момчета, изнасилени от Алфред Кинси. Резултатите от тези изследвания, са наречени "Kinsey Reports" или "Kinsey Timed Orgasms" - с второто име ще намерите повече резултати в Гугъл. Този експеримент беше направен през 1948г. Ще ви дам пример от страница 180, която показва възраста и броя оргазми. Едно 5 месечно бебе, казват, че получило 3 последователни оргазми, което е лъжа. Втори пример - 4 годишно дете е получило 26 оргазми за по-малко от 24 часа. Чухте ли това? 26 оргазма за по-малко от 24 часа - това е било по повече от един оргазъм на час. Всички знаем, че това е било пълно мъчение за тези деца! Няма как тези деца да получат, тъй като физиологичното им развитие не е достатъчно. Оргазмите, които тези деца са получини, не са били оргазми, а нервни тикове и панически атаки, според свидетели.
Резултатите от това педофилско проучване бяха фалшифицирани по начин, който да позволи хората да повярват, че хората са сексуални още от раждането, и че педофилията е нормална сексуална ориентация. Тези фалшифицирани резултати бяха използвани да се въведе първата в света програма за сексуално образование - образоване, което пропагандира педофилията, като нормална сексуална ориентация. Сексуалното образование, където е в най-напреднало ниво, обяснява на децата че са сексуални, че родителите нямат право да репресират сексуалните желания на децата, че секса с възрастни хора е нормално нещо, че удоволствието трябва да бъде поставяно на първо място и така... Заключението е, че същите милиардердски групировки, които създадоха социалния инженеринг - феминизма, ЛГБТ движението, ЕКО-движението, и като цяло, цялата нео-либерална идеология, създадоха и педофилското лоби... Следващия път, когато някой либерал ви каже, че педофилията няма общо с либарилизма и ЛГБТ движението, просто го игнорирайте. Педофилски групировки, като NAMBLA и PIE, функционираха и лобираха заедно с много от европейските ЛГБТ организации, до 1998. През 1998г. педофилските организации се разпаднаха, а шефовете им влязоха в Евро парламента, Белия Дом, ООН, УНИЦЕФ, ЮНЕСКО и други организации, занимаващи се с разпространяване на сексуално образование.. Те поеха контрола на псевдо-филантропските организации, занимаващи се с деца в страни от третия свят. Там те лобират про-педофилско сексуално образование. Подобни неща правят и в Европа, педофилите от Евро парламента. Педофилите - и бедни, и влиятелни, и богати, влязоха в политиката и поеха контрола над системата - това е причината, заради която сексуалното образование и "правата на детето" се използват като социален инженеринг за нормализиране на педофилията. В щатите, в които сексуалното образование е в най-напреднало ниво, на децата им се показва порнография, истински голи хора, вибратори, и стратегии за ДЕстигматизиране на педофилията. Стратегиите за дестигматизиране на педофилията се изпълняват по много начини, включително и ТВ предавания с голи бели и черни хора, показващи се пред публика от деца. Глобалистки НПО-та, които се борят срещу регистъра на педофили - ACLU-Michigan, NARSOL, HRW, и др. прокарват закони, които да дават повече права на педофилите, по-леки присъди, премахване на химическата кастрация, дестигматизация и др... Педофилското лоби, ЛГБТ движението, феминизма, еко-движението, и целия нео-либерализъм, е създаден от едни и същи милиардерски групировки. Не вярвайте, като ви кажат, че педофилията няма общо с либерализма.

ЕТО ОЩЕ ЛИНКОВЕ КЪМ ПУБЛИКАЦИИ ОТНОСНО ГЛОБАЛИСТИТЕ И ТЕХНИЯ НОВ СВЯТ - 

ГЛОБАЛИСТИТЕ СТЕРИЛИЗИРАТ ВАШИТЕ ДЕЦА - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/21/globalistite-sterilizirat-vashite-deca-eto-kak-go-praviat.1736287

ГЛОБАЛИСТИТЕ ЩЕ НАЛОЖАТ ПРИНУДИТЕЛЕН ТРАНС-ХУМАНИЗЪМ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/19/globalistite-shte-nalojat-prinuditelen-transhumanizym.1736043

НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД - ТЕХНОКРАЦИЯ, ХУМАНОИДИ, КИБОРГИ, ТРАНС-ХУМАНИЗЪМ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/21/noviia-svetoven-red-goliamoto-zanuliavane-tehnokraciia-human.1736269

ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ - ПРЕМАХВАНЕ НА ВАЛУТАТА И ПРАВОТО ЗА ПРИТЕЖАВАНЕ НА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/22/goliamoto-zanuliavane-premahvane-na-valutata-i-pravoto-za-pr.1736418

ПЕДОФИЛИЯ, ЛГБТ, ДЕПОПУЛАЦИЯ, СЪЗДАВАНЕ НА НОВО ОБЩЕСТВО - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/20/liberalizym-lgbt-pedofiliia-i-depopulaciia.1736059

КОВИД НЕ Е ПАНДЕМИЯ, А ПОЛИТИКА - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/20/kovid-19-ne-e-pandemiia-a-politika-vsichko-e-pari-i-politika.1736063

НОВ СВЕТОВЕН РЕД - ПОСТ-ДЖЕНДЪРИЗЪМ, ДЕХУМАНИЗАЦИЯ, ПОСТ-ХУМАНИЗЪМ И ПРИНУДИТЕЛЕН ТРАНС-ХУМАНИЗЪМ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/23/nov-svetoven-red-post-djendyrizym-post-humanizym-prinuditele.1736566

ИСТИНАТА ЗА ПРОТЕСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ - ГЛОБАЛИСТИТЕ ОРГАНИЗИРАТ ТЕЗИ ПРОТЕСТИ ЗА ДА НАЛОЖАТ НАТИСТ БЪЛГАРИЯ ДА ПРИЕМЕ ЛИБАРАЛНАТА ИДЕОЛОГИЯ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/25/protestite-v-bylgariia-ne-sa-estestveni-a-sa-deistvie-na-glo.1736785  

НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, ДНК ПАСПОРТИЗАЦИЯ И СЛЕДЕНЕ НА ХОРА - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/25/noviia-svetoven-red-na-globalistite-dnk-pasporti-qr-kodove-v.1736791

ПЕДОФИЛСКА ИКОНОМИКА - ЕКТОГИНЕЗА - 
https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/25/gotvete-se-za-pedofilska-ikonomika-ektogeneza.1736905



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: michdam
Категория: Политика
Прочетен: 34640
Постинги: 24
Коментари: 13
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930