Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2020 01:41 - Протестите В България Не Са Естествени, А Са Действие На Глобалистите И Техния Малък Приятел Джордж Сорос
Автор: michdam Категория: Политика   
Прочетен: 402 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.11.2020 01:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ВЪВЕДЕНИЕ - Протестите в българия са финансирани и контролирани от САЩ. Нямат нищо общо с българския интерес. 

Здравейте. В тази публикация ще ви обясня защо започнаха тези протести и каква е целта. Ще опитам да ви го обясня възможно най-кратко, а в края на публикацията ще оставя линкове, които показват какви са следващите проекти на глобалистите.
Преди години, през 2013-2014 имаше същите протести, и бяха финансирани и контролирани от същите хора, които в момента финансират и контолират сегашните протести.

Протести няма само в България, но и в много други държави. Целта на анти-правителствените протести, е политически натиск, а в някои случаи дори и политическа дестабилизация с цел смяна на управляващата власт. 

Сценария в цял свят е почти един и същ - пример - в САЩ отсякоха главата на куклата на Доналд Тръмп, а в България намушкаха вуду кукла на Бойко Борисов. Сега ще ви обясня каква е целта на протестите в България.

Когато започнаха протестите, в първите дни, имаше млади момчета с черни качулки, които се биеха с полицията и причиняваха хаос, който записваха на видеа - тези видеа после бяха представяни по начин, по който да изглежда, че полицията е виновна. Те се биеха с полицията, но започваха да правят клипове чак тогава, когато полицията отвърне на удара - така изглеждаше, че полцията е тази, която напада хората по заповед на правителството. Тоест, караха го да изглежда така, сякаш правителството издава заповеди хората да бъдат мачкани. По този начин беше създадена анти-правителствената пропаганда. Този сценарии за политическа дестабилизация е типично в стила на Американското посолство. Няма спор, че Американското полоство беше зад протестите в България, когато те започнаха. После обаче, след като беше постигната целта, Американското правителство предаде протестите на Джордж Сорос, който вече директно използва своите НПО-та и политически партии, за да контролира протестите, в резултат на което да се постигнат задкулисните политически задачи. Сега ще обясним какви са тези политически задачи. 

Първите дни, когато започнаха протестите, те започнаха директно с цел политическа дестабилизация, за да може проекта Турски Поток да бъде прекратен. Тези протести и безредици не започнаха само в България, но и вредица други държави, през които трябваше да мине тази тръба, която трябва да стигне то Германия.

Само да вметна, че Американското посолство няма нищо общо с Америка, просто такова му е името. Това Американско полоство е институция, чрез която глобалистките милиардерски групировки си служат, като налагат политическа и икономическа дестабилизация в различни държави, както и налагане на цветни революции в различни държави по света.

Една от глобалните задачи на глобалистите, е ДЕиндустриализация - унищожаване на технологичния и индустриален потенциал на държавата, която е покорена от тях. Германия е една от държавите, покорени от глобалистите. Ако тръбата Турски Поток стигне до Германия, тогава Германия ще получи енегрия, чрез която германската индустрия да бъде възродена. Това е причината, поради която във ВСИЧКИ държави, през които трябваше да мине тръбата Турски Поток, избухнаха агресивни анти-правителствени протести, чрез които Турски Поток да се саботира. Саботирането е просто и лесно - Започват безредици и протести за оставка, след което правителството бива информирано, че ако не спрат проекта Турски Поток, правителството ще бъде свалено със сила.

Когато започнаха протестите в България, хаос, агресия и анти-правителствена пропаганда имаше за по-малко от една седмица. За по-малко от една седмица, Херо Мустафа, посланичката на САЩ, дойде в България и се срещна с Бойко Борисов. Срещата им беше на тъмно, нямаше медии, затова ние не знаем какво точно са си говорили. Но това, което се случи е много просто. Херо Мустафа дойде, и още на другия ден строежа на площадката за тръбата Турски поток, беше спрян, защото Бойко Борисов обеща да спре Турски Поток, ако САЩ прекратят политическата дестабилизация - строежа беше спрян - нямаше работници, нямаше багери... С изчезването на работниците от площадката, изчезнаха и момчетата с черните качулки. Бойко Борисов обеща, че Турски Поток през българия НЯМА да мине, в резултат на което политическата дестабилизация беше спряна.

От режим на агресивна политическа дестабилизация, протестите преминаха в режим на политически натиск и пропаганда. Протестите вече бяха поети от структурите (НПО-тата) на Джордж Сорос, който и той е свързан с глобалистките милиардерски групировки. 

В протестите се намеси групичка, наречена Отровното Трио. Членовете на Отровното Трио, се финансират от фондация Отворено Общество, която е на Джордж Сорос. В протестите бяха намесени и две политически партии, наречени "Да, България!" и "Демократична България", които се финансират от Отворено Общество - фондацията на Джордж Сорос. Масовите медии, като БТВ, НОВА, БНТ, които са финансирани и контролирани пак от Глобалистите, започнаха да показват членовете на двете споменати политически партии - а членовете им обясняваха, че сегашното правителство е корумпирано и лошо, а те са алтернативата. Това просто доказа, че глобалистите искат да вкарат още глобалистки политически партии в Българската политика. Протестите, които виждате, не са провит партия ГЕРБ - целта е пропаганда в угода на Соросоидните политически партии, които трябва да бъдат внедрени, и така да има три глобалисти политически партии - ГЕРБ, Да, България! и Демократична България. Глобалистите не може да финансират протести срещу ГЕРБ, защото ГЕРБ е партия, която самите глобалисти са създали и вкарали в българската политическа система. Глобалистите финансират тези протести, за да вдигнат шум и да покажат своите Соросоидни партии, като алтернатива, за да може повече хора да гласуват за тях - така ВМРО и НФСБ ще бъдат заменени с Да, България! и Демократична българия - така глобалистите ще имат не една партия, ГЕРБ, а цели три - ГЕРБ, Да, България! и Демократична България. Това е една от целта - засилване на глобалисткото влияние в България, чрез вкарване на повече глобалистки партии в българската политическа система.    Нека сега да видим каква е втората цел. Втората цел е - под предтекста да се направи нещо добро, да се направи нещо лошо. 

Сега, Соросоидните сценаристи са тези - Отровното Трио, инициатива Провосъдие За Всеки, Българки Хелзински Комитет. Основните, които са по протестите, са Отровното Трио и инициатива Правосъдие За Всеки, а БХК са задкулусни играчи. Тези три Соросоидни структури целят вмешателство във вътрешните работи на България. Те искат промяна на политическата система по начин, който да е угоден на глобалистките милиардерски групировки. Също така, искат и въвеждане на либералната идеология, за която е доказано, че сее гибел в държавите където е приета. В края на тази публикция ще оставя линкове към другите ми публикации, в които съм описал защо либералната идеология е поквара и деградация - социално инженерство и унищожение на всичко човешко. 

Продължаваме. След като протестите бяха поети от Соросоидните структури, политически партии и НПО-та, протестиращите бяха обработени, платени и организирани да протестират по начин, който да помогне на глобалистите да постигнат своите цели. Първата част от протестиращите държаха табелки, на които пише, че позицията главен прокурор трябва да бъде премахната - това е целта, за която структурата инициатива Правосъдие За Всеки се бори. Втората част от хората, които протестираха, бяха българските соросоидни агенти, които са - Антоанета Цонева, Асен Генов, Мая Манолова, както и Христо Иванов, който е бившия министър, и други по-малко известни соросоиди. Щом тези хора са там, това означава само едно нещо - нехния господар е Джордж Сорос, който изпълнява заповедите на глобалистки структури, като Американско полостлство и демократичната партия в САЩ. Българските соросоиди, които споменах, никога не са излизали да органиират протест за истинска цел, за справедлива цел - точно обратното - те подкрепят ЗСУ, Истанбулската конвенция, пакта за имиграцията, чиято цел е наводняване с имигранти с цел рушене на икономиката, и общо взето целия либерален сектор. Към протестиращата група на българските соросоиди, се включи и Цветан Цветанов.

Всички тези соросоидни агенти започнаха да протестират срещу корупцията в България, и това беше използвано като извинение, за да може в епропейските институции, които и те са соросоидни, да се заговори за корупцията в България, и да се предложи решение. Хайде, хайде... всички знаем, че глобалистка Европа НЯМА интерес да се бори с корупцията в България - нали благодарение на корупцията глобалистка Европа може да източва икономиката и ресурсите на България, както и да прокарват либерализма. Глобалистка Европа има интерес от това българското правителство да е подчинено и корумпирано. Единствената причина, заради която изготвиха резолюцията за "борба" с корупцията в България, е за да могат да скрият части от либаралната идеология вътре в самата резолюция за борба с корупцията, и така либерализма да бъде прокаран и в България. 

Това, което стана е следното. В резолюцията се споменава, че освен че България трябва да приеме инструменти за социално инженерство, като ЛГБТ, феминизъм, джендър идеологията, секс образованието, то също България трябва да признае ОМО-Илинден ПИРИН, а това е СЕПАРАТИСТКА организация чиято цел ще е да завзема и отделя българска територия. И така, под заблудата и празните обещания, че ще се борят срещу корупцията, всъщност те ще ни прокарат либерализма и сепаратистката организация ОМО-Илинден ПИРИН. Ще ни лъжат, че се борят за правата на жените, че искат да образоват децата, че искат равенство, а в същото време ще рушат обществото, ще налагат радикална детска сексуализация, елиминиране на критичната мисъл и принизяване на човешките взаимоотношения само до животински нужди. 

Ето това е ИСТИНСКАТА цел на тези соросоидни протести. 

Моля, проверете следните линкове, за да разберете каква е целта на ЛГБТ, феминизма, секс образованието и другите планове на глобалистите. Описал съм и как пандемията е предварително нагласена, за да се използва за ускоряване на глобалистките цели. 

ГЛОБАЛИСТИТЕ СТЕРИЛИЗИРАТ ВАШИТЕ ДЕЦА - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/21/globalistite-sterilizirat-vashite-deca-eto-kak-go-praviat.1736287

ЛИБЕРАЛИЗЪМ, ПЕДОФИЛИЯ, ЛГБТ, ДЕПОПУЛАЦИЯ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/20/liberalizym-lgbt-pedofiliia-i-depopulaciia.1736059

КОВИД НЕ Е ПАНДЕМИЯ, А ПОЛИТИКА - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/20/kovid-19-ne-e-pandemiia-a-politika-vsichko-e-pari-i-politika.1736063

ГЛОБАЛИСТИТЕ ЩЕ НАЛОЖАТ ПРИНУДИТЕЛЕН ТРАНС-ХУМАНИЗЪМ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/19/globalistite-shte-nalojat-prinuditelen-transhumanizym.1736043

ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ - ПРЕМАХВАНЕТО НА ВАЛУТАТА И ПРЕМАХВАНЕТО НА ПРАВОТО ЗА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/22/goliamoto-zanuliavane-premahvane-na-valutata-i-pravoto-za-pr.1736418

НОВ СВЕТОВЕН РЕД - ПОСТ-ДЖЕНДЪРИЗЪМ, ПОСТ-ХУМАНИЗЪМ, ДЕХУМАНИЗАЦИЯ И ТРАНС-ХУМАНИЗЪМ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/23/nov-svetoven-red-post-djendyrizym-post-humanizym-prinuditele.1736566

ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ - КИБОРГИ, ХИБРИДИ, ТРАНС-ХУМАНИЗЪМ И ТЕХНОКРАЦИЯ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/21/noviia-svetoven-red-goliamoto-zanuliavane-tehnokraciia-human.1736269    



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: michdam
Категория: Политика
Прочетен: 34601
Постинги: 24
Коментари: 13
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930