Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2020 17:35 - Нов Световен Ред - Пост-джендъризъм, пост-хуманизъм, принудителен транс-хуманизъм, дехуманизация
Автор: michdam Категория: Политика   
Прочетен: 675 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.11.2020 18:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди няколко дни научих за нещо, наречено пост-джендъризъм - движението на пост-джендърите. Не транс-джендъри, а пост-джендъри.

Това ново нещо, също както всички останали либерални неща, е свързано с глобалистите... 

В тази публикация ще ви информирам какво представлява това нещо, наречено пост-джендъризъм.

В предишните си публикации съм обяснил как глобалистите рушат социални структури и стерилизират вашите деца. В края на тази публикация ще оставя линкове към предишните си публикации. 

Така. В тази публикация ще говоря за дехуманизацията, рушенето на човешката идентичност, пост-джендъризма, който ще доведе и до пост-хуманизъм - ПОСТ-ДЖЕНДЪРИЗЪМ.
ВЪВЕДЕНИЕ - Какво е ПОСТ-ДЖЕНДЪРИЗЪМ и как това е свързано с ПРИНУДИТЕЛНИЯ транс-хуманизъм, за който съм говорил в предишните си публикации? Какво е пост-хуманизъм - пост-джендъризма ще доведе ли до пост-хуманизъм?

ПОСТ-ДЖЕНДЪРИЗЪМ означава ПЪЛНО премахване на половете.

ПОСТ-ХУМАНИЗЪМ - Концепцията за това, какво означава да бъдеш човек, да бъде премахната. Сливане на човека с машината, създаване на киборги, хибриди, хуманоиди... Пост-хуманисткото общество е общество, в което хората са променени и са нещо друго, което вече не е човек. Пост-хуманизъм означава след човешкото. Пост-хуманизма е това, което следва след като хората вече не са хора. 

Пост-джендъризмът е социално, политическо и културно движение, възникнало в резултат от ерозирането/рухването/деградирането на културната, психологическата и социалната роля на пола. Според последователите на пост-джендърното движение, пола е нещо, което подписка и репресия хората, затова половете трябва да бъдат премахнати. Преди да продължа, искам да отбележа, че не рушенето на социални структури, а рушенето на човешката идентичност като цяло, е нео-марксистка революция, свързана с новия световен ред, финансирана и организирана от глобалистите. На този линк можете да видите предишната ми публикация, която съдържа малко повече информация по темата - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/20/liberalizym-lgbt-pedofiliia-i-depopulaciia.1736059

Сега да се върнем на темата - пост-джендъризъм.

Пост-джендъритете твърдят, че полът е ненужно ограничение на човешкия потенциал, и искат премахването на пола чрез прилагането на био-технологии - генно инженерство, създаване на хуманоиди, хибриди и т.н... тоест, както вече ви казах, премахване на човека, премахване на човешкото - замяна на човешкото същество с нещо друго, което не е човек. Ето така пост-джендъризма е свързан с транс-хуманизма и пост-хуманизма. Както вече ви казах, пост-джендърите твърдят, че пола е нещо лошо, но това е анти-научно твърдение, точно като твърденията на транс-джендърите, феминистите и другите подобни хора... или не-хора. Те просто твърдят някакви неща, без да са способни да предоставят някакви аргументи. Истината е, че всичките тези либерални движения се организират, финансират и контролират от световния елит, който иска разрушаване на обществото, съкращаване на населението, централизиране на власт и други подобни неща, за които съм писал в предишните си публикации. В края на тази публикация ще ви предоставя линкове към другите публикации, в които съм го описал. 

Сега продължавам да пиша за пост-джендъристите. Сега ще видите какво всъщност искат те!

Последователите на пост-джендърното движение твърдят, че наличието на полови роли (те имат предвид традиционните, естествени, биологични роли и разлики между мъжа и жената), са в ущърб на обществото. Пост-джендъристите казват, че не бива да има мъже и жени, които да правят деца, а всеки трябва да може сам да се опложда. Те казват, че биологичните мъже и жени (хора), трябва да бъдат премахнати, и с генно инженерство да се създадат хуманоиди или хибриди, които не са нито мъже, нито жени. Тези хуманоиди ще бъдат способни сами да произвеждат яйцеклетки и спермотозоиди в телата си - и така те ще могат да се оплождат сами, без да се налага намеса отвън. Пример - Вие сте нито мъжки, нито женски не-човек, а 100 процента неутрално саздание което иска да роди не-човеци. Вие няма да имате нужда от друг не-човек като вас, които да ви оплоди, а вие сами ще можете да се оплодите, защото вашето тяло само ще произвежда както спермотозоиди, така и яйцеклетки. Така ще се самовъзпроизвеждат не-човеците, които ще създават още не-човеци. Друга опция е, че хуманоидните не-човеци на бъдещето, ще се произвеждат във фабрики, които са пълни с изкуствени отроби, наречени ектогинеза. Ектогинезата е средство, което е изкуствена отроба, която е голям стъклен контейнер, в който ще бъде формиран хуманоида - и така без естествено възпроизводство, създанията ще бъдат произвеждани във фабрики за масово производство. Проверете термина ectogenesis в гугъл.

Има и трети вариант - той се нарича култивиране на клетки. За този вариант все още няма много информация в интернет, но аз ще ви обясня какво е. Вземате една клетка, която е генно модифицирана, за да може да оформи новото създание. Слагате тази клетка в контейнер, който да я предпазва от влиянието на външната среда. Започвате да слагате вещества, които да хранят клетката в контейнера. Клетката започва да се дели. Една клетка е равна на 2 клекти. Две клетки са равни на 4 клекти. 4 на 8, 8 на 16, 16 на 32, 32 на 64 и така клетките се делят, докато не оформят желаното ново създание. По този начин, произвеждането на хибриди ще става, като клетките се делят и множат, докато не оформят новото създание. Когато мъж и жена си правят дете, клетката която е в отробата на жената, започва да се дели и множи, докато не се оформи бебето. В пост-джендърното общество това ще става извън биологичното тяло на индивида, в изкуствена среда - контейнер. И клетките няма да оформят човешко бебе, а не-човещко създание - хибрид или хуманоид. Такова ще е размножаванета, ако транс-хуманистите изберат да бъдат биологични форми на живот. Ако изберат да бъдат робити, киборги, то тогава няма да има биологични тела, а механични, железни тела. Те ще се произвеждат във фабрики за строене на робити. В такъв свят няма да има репродукция, раждане, а производство на готови механични тела, в които трасхуманистите ще поставят своите мозъци. Те ще изкарат своя мозък от биологичното тяло, и ще го поставят в роботизираното, механично тяло. Или ако технологиите напреднат още повече, транс-хуманистите няма да имат мозък, защото ще качат своето съзнание на супер-компютър, поддържащ съществуването на виртуален свят. Може да ви звучи абсурдно, но по тези технологии вече се работи усилено. Този вид безсмъртие се иска и от световния елит, глобалистите, затова те самите бутат света към този нов световен ред. Клаус Шваб, който е говорител на глобалистите, се появи на Световния Икономически Форум, и каза, че четвъртата индустриална революция ще слее хората с машините и ще размие понятието какво означава да бъдеш човек. В края на тази публикация ще оставя линкове към другите си публикации, в които съм говорил за Клаус Шваб и нещата които глобалистите смятат да направят. 

Продължаваме. 

Корените на пост-джендъризма - пост-джендъризмът е поредния инструмент на глобалистите. Този нов инструмент има корени във феминизма, андрогинията, метро-сексуалността, техно-сексуалността и трасн-джендърните движения. Тези движения са инструменти на глобалистите. Въпреки това, пост-джендърното движение е ново движение. Последоватилите му, управлявани от глобалистите-сатанисти, са замислили потенциала на генното инженерство, за да впрегнат действителни морфологични промени в човешкия вид и как ще се възпроизвеждат бъдещите БЕЗполови хора, които няма да са хора. В този смисъл, цялото пост-джендърно движение е силно свързано с транс-хуманизма, пост-хуманизма и футуризма. 

Бъдещите технологии и пост-джендъризма -

Пост-джендъристите казват, че преди 2030 ще имаме хуманоидни роботи, с които хората или не-хората ще правят секс.

А на по-късен етап, след 2030.....

Пост-джендъристите искат възпроизвеждането да се случва извън естествения метод, полов акт между мъж и жена. Те искат човешки клонинги, изкуствени отроби, ектогинеза, и създаването на хибриди, които да се възпроизвеждат чрез партеногенеза. 

По-смелите и по-радикални пост-джендъристи искат да направят така, че пост-хуманисткия свят да НЕ бъде реално място, а виртуално място. Те искат да премахнат хората и да ги заменят с не-хора, които да превърнат своето съзнание в модел на данни, който да бъде качен на супер-компютри. Пост-джендъристите твърдят, че живота в компютър не изисква наличието на пол, като по този начин ще бъде позволено на НЕ-хората, хуманоидите да се променят както си поискат във виртуалния свят, и да променят сексуалността си на воля.

Ето ви линкове към предишните ми публикации, в които говоря за глобалистите и техния нов свят.

ГЛОБАЛИСТИТЕ СТЕРИЛИЗИРАТ ВАШИТЕ ДЕЦА - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/21/globalistite-sterilizirat-vashite-deca-eto-kak-go-praviat.1736287

НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД - ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ, ТЕХНОКРАЦИЯ, ХУМАНОИДИ, ПНИРУДИТЕЛЕН ТРАНСХУМАНИЗЪМ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/21/noviia-svetoven-red-goliamoto-zanuliavane-tehnokraciia-human.1736269

КОВИД - 19 НЕ Е ПАНДЕМИЯ, А ПОЛИТИКА - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/20/kovid-19-ne-e-pandemiia-a-politika-vsichko-e-pari-i-politika.1736063

ЛИБЕРАЛИЗЪМ, ПЕДОФИЛИЯ, ДЕПОПУАЦИЯ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/20/liberalizym-lgbt-pedofiliia-i-depopulaciia.1736059

ГЛОБАЛИСТИТЕ ЩЕ НАЛОЖАТ ПРИНУДИТЕЛЕН ТРАНСХУМАНИЗЪМ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/19/globalistite-shte-nalojat-prinuditelen-transhumanizym.1736043



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: michdam
Категория: Политика
Прочетен: 34511
Постинги: 24
Коментари: 13
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930