Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2020 04:18 - КОВИД-19 не е пандемия, а политика. Всичко е пари и политика.
Автор: michdam Категория: Политика   
Прочетен: 2882 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 24.11.2020 22:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
През 2017г. на събрание на Световния Икономически Форум, представители на Рокфелер, както и самия д-р Фаучи, обявиха, че в края на 2019 - началото на 2020, ще има пандемия от белодробен вирус, която ще обхване целия свят и ще нарани най вече икономиката на САЩ. Това беше предварително обявен удар с био-оръжие. Само 2 седмици преди първия случай на КОВИД, беше изигран сценарии, според който скоро ще се появи вирус, който ще тръгне от Китай, ще обхване целия свят и ще нарани най вече икономиката на САЩ. Това беше официално обявен удар с био-оръжие.   

ЕДИТ - През 2017.г др. Фаучи каза, че малко преди края на 2019 ще има пандемия, която ще обхване целия свят. А две седмици преди първия КОВИД случай, фондацията на Бил Гейтс и представители на Рокфелер направиха симулация, според която много скоро ще се появи коронавирус, който ще тръгне от Китай и още обхване целия свят, но ще нарани най-вече икономиката на САЩ. Но въпреки това, Китай щели да бъдат страната която щяла да се справи най-добре...

Виждаме, че различни държави, които са различни от гледна точка на брой хора с положителни тестове (здрави), брой на хора с клинично проявени симптоми (болни), различна култура, различна политика, различен брой население, имащи по 10-15 положителни теста на ден, различни здравни системи... всичко им е различно. Можем обаче да видим, че техните медий повтарят едни и същи думи по едно и също време, а техните политици приемат едни и същи закони по едно и също време в различни държави по света. Не само това, но и редица различни държави в момента приемат едни и същи законо по едно и също време, и правят едни и същи неща по едно и също време - в пълен синхрон, защото нещата се диктуват от задкулисието. Такъв е сценария. Можем да видим и как във редица държави по света, има уж протести против КОВИД мерките. Тези протести не са против КОВИД мерките - тези протести са с цел налагане на политически натиск, а в някои държави дори и политическа дестабилизация.

Купени, подчинени, и командвани от ООН и СЗО, всички правителства правят това, което тези глобалистки организации кажат. ООН и СЗО казват, че трябва да бъдат въведени строги мерки срещу КОВИД - след като бъдат въведени тези строги мерки срещу ковид, милиардерски групировки, свързани с ООН, започват чрез НПО-та да финансират протести срещу КОВИД мерките. Оказа се, че протестите срещу КОВИД мерките нямат нищо общо с КОВИД мерките, а са просто политическа дестабилизация, а самия КОВИД, не е пандемия, а добре направляван хаос.

Всичко е политика и пари. Следвайте парите, и ще разберете истината.   Всички масови медиите по света, във всички държави, вършат своята работа, наложена от финансистине и банкерите от Wall Street. Сценарият е прост - новините трябва да са само за КОВИД, да се показват хора в анти-вирусни костюми, да се създава усещане за безпомощност, паника, страх, отчаяние, психическа дестабилизация, анти-правителствена пропаганда, заплахи, че ще има много умрели и д.р...    Преди да обясня защо Световната Банка и ООН удариха световната икономика с био-оръжие, първо ще развенчая митовете за това колко е опасен КОВИД.  

Твърдение 1 -- Има увеличаване на броя на заразени и болни от КОВИД-19.  

РАЗВЕНЧАВАНЕ ---- Това не е вярно. Факта, че статистиките показват увеличаване на бройката, не означава, че бройката реално се увеличава. Как става това? Много лесно. Твърдението, че има повече ЗАРАЗЕНИ, означава, че има по-голям ПРОЦЕНТ заразени, което не е вярно. Това, което е вярно, е че има повече ПОЛОЖИТЕЛНИ проби, не по-голям ПРОЦЕНТ заразени. Това е проста математическа манипулация, за която сега ще вии дам пример. Ако на 100 тествани човека се появят 5 положителни теста, това означава 5 процента. Ако на 200 тествани човека се появат 10 положителни теста, това означава 5 процента. Това означава, че броя на положителните тестове се увеличава, което създава илюзията за увеличаващи се заразени и болни. Имаме заразени с КОВИД, които не са болни, а НАПЪЛНО здрави - като се правят повече тестове, тези положителни, здрави хора попадат в обсега на тестването, и техния статус на положителен, се записва и това създава илюзия за увеличение на болните, което не е вярно. С други думи, бройката на заразените и болните не се увеличава, а бройката на направените тестове се увеличава, в резултат на което се създава илюзията за увеличаване на бройката за заразените и болните. Това, че си положителен, не означава, че си болен. Когато имаш вирусни сегменти, но нямаш симптоми, значи си положителен и прекарваш заболяването без симптоми, без дори да разбереш. Когато имаш клинично проявени симптоми, ТОГАВА си болен в зависимост от това колко силно са проявени симптомите. И нали знаете, че КОВИД тестовете не показват точната бройка, и са така направени че да надуват бройката и да показват положителен, дори когато тествания човек не е положителен. Това е доказано. Президента на Танзания, който е учен физик, разбиращ от биология, започна да тества сок от папая, масло от автомобил, дървета, птици... и те бяха положителни. Други политици направиха подобен експеримент с различни предмети, и резултатите бяха същите. Световната Банка плаща за надуване на статистиките, чрез грантове и позлатяване на клиничната пътека.  

Твърдение 2 -- Щом си показал положителен тест, значи си болен и ще умреш. 

РАЗВЕНЧАВАНЕ ---- Това не е вярно. Ако си заразен с вируса, и покажеш положителен тест, това не означава, че си болен. Означава, че си положителен. Болен си когато имаш изразени клинични симптоми. Просто защото си заразен, не означава че ще проявиш симптоми и ще се разболееш. Повечето хора прекартав заболяването без симптоми, без дори да разберат. Според фалшивите официални статистики, към момента е имало 57 милиона заразени, което не е вярно. Бройката е много по-голяма, към 1 милиард отива. Тези хора, просто не са били тествани, не са проявили симптоми, и не са разбрали, че изобщо са заразени... минало им е, и е било като детска игра. Аз лично прекарах КОВИД с един ден леко главоболие, и 4 дена лек обрив. Теста който си направих не беше регистриран поради лични причини, което означава че статистиката в България, не е точна. В Бългаия много други хора са го прекарали без симптоми и без да бъдат тествани, което означава, че мнозинството се справят без никакви проблеми. В Индия, където живеят на гъсто, по 150-200 човека на етаж, трябва да са към 250-300 милиона прекаралите КОВИД. Подобно е и в Африка.  

Твърдение 3 -- Над 1 милион и 300 хиляди умряха ДИРЕКТНО от КОВИД.  

РАЗВЕНЧАВАНЕ -- Това не е вярно. Има само един начин да се разбере кой от какво е умрял - този начин е аутопсия. Няма как да се знае кой от какво е умрял, ако не бъде направена пост-мортална аутопсия. Между 94-96 процента от умрелите, казват медиите, са имали множество тежки, хронични заболявания. Да, това е така. Тези хора НЕ са умрели ДИРЕКТНО от КОВИД, а са умрели от усложняване на хроничните си заболявания в следствие на КОВИД, или дори не е имало усложняване, а са умрели директно от КОВИД. И, аутопсията е забранена, затова няма как да се разбере от какво точно са умрели. Аз познавах човек, който беше инфектиран от КОВИД, и умря от мозъчен удар. Мозъчния му удар НЕ беше усложнение от КОВИД, но въпреки тоова го записаха като умрял от КОВИД. От КОВИД не се умира, а се утежняват вече утежнено състояние - КОВИД не убива, а ускорява умираното, което е причинено НЕ ДИРЕКТНО от КОВИД, а от предварително съществуващи тежки заболявания. Ако няма аутопсия, тогава няма причина за смърт. ПРИМЕР - Наркоман взема свръх доза, започва да шофира, умира, губи контрол върху превозното средство, и се разбива в някоя постройка. Ако видите тази сцена, И ВИ Е ЗАБРАНЕНО ДА ПРАВИТЕ АУТОПСИЯ, няма да разберете, че е умрял от наркотици преди да стане катастрофата, и ще си помислите, че е умрял от самата катастрофа. С други думи, недейте да гледате официалните статистики.   

Твърдение 4 -- Маските предпазват.   

РАЗВЕНЧАВАНЕ --- Това не е вярно. Маските са направени от влакна, които имат празно пространство между тях. Това празно пространство е по-широко от размерите на самия вирус - тоест, вируса минава свободно преез маската. Да се опитваш да спреш КОВИД с маска, е като да се опитваш да спреш комар или муха с телена ограда.   

Мисля, че това са 4-те точки, който плашат хората - е, развенчах ги.   

Сега, каква е целта на политическата дестабилизация, наречена КОВИД? Ето такава - сваляне на консервативните правителства, разрушаване на сегашната икономика чрез така нараченото Голямо Зануляване, и създаването на нова, ЦИФРОВА икономика, която да позволи налагането на четвъртата индустриална революция и Agenda 21 - Sustaiable Development, премахване на кеша и преминаване към виртуални пари, блокчейнови технологи и т.н... всичко звучи красиво с тези обещания за утопия, нали? Всичко това се казва че се прави за народа, но не се прави за народа. Прави се заради личните интереси и изгоди на милиардерски групировки като Рокфелер, Ротсшилд, и другите по-малки групировки, които обслужват двете споменати. Край на лъжливата пандемия скоро няма да има скоро, предполагам. Дори да пуснат ваксината, СЗО, която се контролира от ООН, зад която са Рокфелер и Ротсшилд, каза, че дори да пуснат ваксината, то мерките пак остават. Както и да е... малко вероятно е да разберете случващото се - изисква се сериозна критична мисъл и разбиране на световната политика, както и световната задкулисна политика. За да бъде разбрана ситуацията, изисква се ниво на интелигентност, което имат прекалено малко хора. Както и да е... просто искам да знаете, че няма смисъл да се страхувате от КОВИД - нито ще умрете, нито нищо... 

Дали дадена ваксина е ефикасна и безопасна, не се проверяма за 1 година, а за между 10-15 години клинични наблюдения и изследвания. Вижда се, че необичайни политически фигури са намесени в тази ваксина. Ваксината е направена от фирми, собственост на хора, които не мислят доброто на хората - доказано. 

ЗДРАВ РАЗУМ - опитайте да избегнете иглата. 

Видео от един специалист -




Гласувай:
6



1. apostapostoloff - Ковид е
20.11.2020 06:00
гъзобрък, копеле..
цитирай
2. nedovolen - Напоследък взех да гледам телев...
20.11.2020 06:54
Напоследък взех да гледам телевизия. Вчера ходих при терапевт. Той по-изплашен от мен.
:)))
цитирай
3. michdam - Какво бе
20.11.2020 10:55
apostapostoloff написа:
гъзобрък, копеле..


Вместо да ме обиждаш, я вземи и си покажи аргументите.
цитирай
4. morskipesni - пРостолят казва много с краткото си изявление..
20.11.2020 11:27
.. демек, на вас ви е гадно (от указния гъзобрък) но мен лично ме кефи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: michdam
Категория: Политика
Прочетен: 34077
Постинги: 24
Коментари: 13
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031